Вибухом на станції Укроборонпрому займеться військова прокуратура

Вибухом на станції Укроборонпрому займеться військова прокуратура

Укрінформ
Військова прокуратура здійснюватиме процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушень правил безпеки на території випробувальної станції одного з підприємств ДК "Укроборонпром".

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Військова прокуратура Сумського гарнізону здійснюватиме процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вибуху на території випробувальної станції №2 Державного науково-дослідного інституту хімічних продуктів ДК "Укроборонпром" (ч.2 ст.273 КК України - порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або у вибухонебезпечних цехах, що спричинило загибель людей)", - зазначили у прокуратурі.

Проведення розслідування доручено Кролевецькому відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області.

На місці події продовжують працювати представники правоохоронних органів Сумської області та військової прокуратури Сумського гарнізону Центрального регіону України.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер, 28 липня, близько 16:30 на території випробувальної станції одного з підприємств ДК "Укроборонпром" під час розвантаження вибухнули бойові припаси, привезені для утилізації, внаслідок чого загинули три особи та ще двоє отримали тілесні ушкодження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-