Суддю-стрільця Бурана залишили під вартою до 10 вересня

Суддю-стрільця Бурана залишили під вартою до 10 вересня

Укрінформ
Апеляційний суд Києва продовжив до 18 вересня термін утримання під вартою судді Малиновського районного суду Одеси Олексія Бурана, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди. 

Про це інформує прес-служба суду.

"27 липня 2016 року суд розглянув апеляційну скаргу прокурора Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 21 липня 2016 року. Апеляційний суд Києва постановив скасувати ухвалу Солом’янського суду, якою частково задовольнялося клопотання прокурора та продовжено строк тримання під вартою до 10 вересня 2016 року з визначенням застави у розмірі 300 мінімальних заробітних плат, що становить 435 тис. грн., щодо Бурана О.М.", - йдеться у повідомленні.

Колегія суддів Апеляційного суду міста Києва винесла нову ухвалу продовжити підозрюваному Бурану строк тримання під вартою на два місяці строком до 18 вересня 2016 року включно без визначення розміру застави.

Ухвала апеляційного суду оскарженню не підлягає.

Як повідомлялося, 29 березня при спробі затримання співробітниками НАБУ Бурана за отримання хабара в півмільйона гривень, він відкрив вогонь по правоохоронцях і зник. Пізніше він потрапив до лікарні, звідки втік. 31 березня Верховна Рада дозволила затримати і арештувати Бурана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-