Поліція затримала росіянина за вбивство лікаря східної медицини

Поліція затримала росіянина за вбивство лікаря східної медицини

Укрінформ
Поліцейські затримали чоловіка, який позбавив життя 65-річного лікаря нетрадиційної медицини Андрія Лимича. Ним виявився  його 44-річний пацієнт. Напередодні він позичив тисячу доларів, яку одразу програв на гральних автоматах. Тож у суботу, 23 липня пішов до лікаря по гроші.

Про це під час прес-конференції для  ЗМІ 27 липня розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Рівненській області Сергій Волков.

«Лікар відомий і в Європі, і в Рівному. Він надавав лікарські послуги східної медицини - лікував від різного виду залежностей, для чого ставив на вухо кліпсу», - розповів Волков.

Сам підозрюваний є громадянином Росії, тривалий час проживав у Російській Федерації. У 2014 році  отримав посвідку на проживання в Україні. Жив у селі Озерці Березнівського району разом із матір`ю та братом-інвалідом. Через зловживання алкоголем у родині постійно виникали скандали, тому він і звертався до Лимича.

У суботу з самого ранку він довго чекав жертву біля під'їзду. Коли лікар мив руки у ванній кімнаті, нападник вдарив жертву кілька разів сокирою, а потім почав колоти ножицями у шию. З собою вбивця забрав біля 50 тисяч гривень.

Вийти на підозрюваного поліцейські змогли завдяки картотеці пацієнтів, яку вів лікар, та свідкам, котрі біля офісу лікаря бачили чоловіка із заклеєним вухом.

За інформацією Відділу комунікації поліції Рівненської області, чоловіка доставили в поліцію, наразі проводяться слідчі дії у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-