З 1 серпня всі охочі зможуть зареєструвати шлюб в Одесі за один день - Саакашвілі

З 1 серпня всі охочі зможуть зареєструвати шлюб в Одесі за один день - Саакашвілі

Фото
Укрінформ
Будиночок на лужку перед Одеською обласною державною адміністрацією, що виріс буквально за два дні, призначений для термінової реєстрації шлюбів. 

Про це представникам ЗМІ заявив голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі під час прес-конференції, що проводиться на тлі незавершеної новобудови, де в цей час будівельники споруджували дах. 

"В Одесі з 1 серпня вперше бажаючі зможуть зареєструвати шлюб за 1 день. За моєю спиною зараз будується Центр обслуговування громадян, українська хата, де можна подати заяву про укладення шлюбу і розписатися того ж дня. Центр працюватиме 24 години на добу. Запрошуємо до нас всіх бажаючих з усієї України",  - сказав Саакашвілі. 

За його словами, у цього проекту три завдання: підтримати туризм в області, підтримати бренд Одеси і поліпшити демографію України. 

Фото: Ляшонок Сергій, Укрінформ.

За словами голови Одеської обласної державної адміністрації, такий самий проект за часів його президентства реалізований у двох містах Грузії. А ще він успішно "працює" в Лас-Вегасі. 

Саакашвілі також прокоментував заяву чиновників Одеської міськради про незаконність споруди і відповідні звернення, які, за їх словами, "будуть направлені в поліцію та органи прокуратури". 

"Наші юристи дізнавалися, процедура будівельного дозволу на тимчасовий об'єкт займає три місяці. Я не чекатиму трьох місяців. 1 серпня буде перше одруження", - сказав він. 

Як повідомлялося, нещодавно Кабінет Міністрів схвалив запуск пілотного проекту, згідно з яким у п'ятьох обласних центрах України, в тому числі й Одесі, буде можливо зареєструвати шлюб протягом одного дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-