Російське командування відкликає усіх бойовиків з відпусток - ГУР

Російське командування відкликає усіх бойовиків з відпусток - ГУР

Укрінформ
Російське командування незаконних збройних угруповань, що воюють на території тимчасово окупованої частини Донецької області, відкликало з відпусток військовослужбовців усіх категорій.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"25 липня ц.р. командуванням 1 АК (Донецьк) ЗС РФ прийнято рішення про відкликання з відпусток військовослужбовців усіх категорій з прибуттям їх у свої підрозділи до 30 липня ц.р.", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що відкликання з відпусток військовослужбовців налякало деяких бійців НЗФ, які почали активно оформляти фіктивні лікарняні листи, аби уникнути направлення на передові позиції.

"Таке рішення командування корпусу негативно вплинуло на морально-психологічний стан особового складу 3 (Горлівка) та 5 (Макіївка) окремих мотострілецьких бригад, який, побоюючись розгортання активних бойових дій, намагається уникнути направлення на передові позиції, у т.ч. шляхом фіктивного оформлення лікарняних листів або направлення повідомлень щодо тимчасової неможливості повернення з території Росії з огляду на сімейні обставини, сезонні проблеми з проїзними документами та інше", - уточнюється в повідомленні. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-