Керівник департаменту Луганської обладміністрації попався на хабарі

Керівник департаменту Луганської обладміністрації попався на хабарі

Укрінформ
Прокуратурою Луганської області спільно зі співробітниками Управління СБУ в Луганській області при одержанні неправомірної вигоди затримано керівника одного з департаментів Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Як повідомляє Укрінформ, інформацію про затримання оприлюднили як прокуратура Луганської області, так і прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Установлено, що вказаний посадовець вимагав від представника підприємств регіону неправомірну вигоду у сумі 48 тисяч гривень за погодження технічної документації на право суборенди земельних ділянок промислового призначення. Утім, чиновник встиг отримати лише 8 тисяч гривень, при одержанні частини неправомірної вигоди у сумі 4 тисячі гривень його затримано у порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, внесене до ЄРДР за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою поєднане з вимаганням неправомірної вигоди)», - говориться в повідомленні прес-служби обласної прокуратури.

Згідно з усталеною практикою, відомства, до винесення судового вироку, не конкретизують особу затриманого, ані конкретне місце його роботи, проте кореспонденту Укрінформу вдалось дізнатися з інших достовірних джерел, що цю людину за часів попередника нинішнього губернатора «виписали», в числі багатьох інших, із Запоріжжя.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом прокуратури Луганської області. Його хід перебуває на контролі керівництва прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-