П’яні «ЛНРівці» пограбували і вбили мирну жительку Комсомольського

П’яні «ЛНРівці» пограбували і вбили мирну жительку Комсомольського

Укрінформ
Троє сп'янілих бойовиків незаконних збройних формувань, що перебувають на території Донбасу, пограбували, а потім застрелили мешканку смт Комсомольський Свердловської міської ради Луганської області.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Два дні тому бойовики з так званої «7-ї окремої мотострілецької бригади» противника, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння,  пограбували, а потім застрелили мешканку селища Комсомольський Свердловської міської ради Луганської області", - сказав Лисенко.

Він також додав, що імена вбивць вдалося встановити. Командири російсько-окупаційних військ, аби приховати цей випадок, «звільняють» бойовиків з лав НЗФ заднім числом. 

"Військова розвідка встановила імена злочинців-окупантів - Тарас Третяков, Олександр Кулагін та Сергій Чіркін. Командування російсько-окупаційних військ оперативно «звільняє» цих негідників з лав НЗФ заднім числом, щоб приховати свою причетність до цього злочину", - додав Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-