ДТП на Закарпатті: п’яний поліцейський в’їхав у дитсадок

ДТП на Закарпатті: п’яний поліцейський в’їхав у дитсадок

Фото
Укрінформ
Нетверезий водій напередодні врізався у паркан дитсадка. На щастя, пригода трапилася ввечері, ніхто не постраждав.

Водій виявився працівником правоохоронних органів, якого уже звільняли за керування у нетверезому стані.

Про це сьогодні у Facebook повідомляє Управління патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

«21 липня близько 19:30 полісмени помітили дивні маневри водія автомобіля Skoda Superb, вони вирішили прослідувати за автівкою. Однак наздогнали водія, уже коли від зчинив ДТП, в’їхавши у паркан дитячого садка. Щойно автівка зупинилась, кермувальник кинувся навтьоки, залишивши свій автомобіль. Патрульні миттєво відреагували та зупинили порушника. Надати будь-які пояснення своїм діям чоловік відмовився. Крім того, він був у стані алкогольного сп’яніння: тест на алкоголь показав 2,59 проміле», - йдеться в повідомленні.

Патрульні склали на водія відповідні адмінматеріали. Автівку евакуювали на арештмайданчик Управління патрульної поліці.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, ця ДТП набула значного суспільного резонансу – адже водій виявився працівником колишньої ДАІ, який до того ж був звільнений зі служби за подібну ДТП у стані алкогольного сп’яніння.

«13 лютого 2016 цей чоловік  року вчинив аварію у Хустському районі. Будучи напідпитку, він виїхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення з зустрічним авто. Неблагонадійного співробітника було звільнено. 11 травня Ужгородський міськрайонний суд визнав його винним у скоєнні кримінального правопорушення за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння) і призначив йому штраф у розмірі 3400 гривень. Однак винуватець аварії подав апеляцію, суддя апеляційного суду в Закарпатській області від 2 червня скасував рішення Ужгородського міськрайонного суду і тим самим фактично виправдав порушника закону, що і стало підставою для його поновлення на роботі. Кілька тижнів тому ця особа приступила до служби у роті дорожньої патрульної служби з обслуговування доріг державного значення», - повідомили в прес-службі закарпатської поліції.

Сьогодні цього працівника, який не вперше зганьбив честь мундира, звільнено, а його діянням буде надана кваліфікована оцінка в рамках кримінального провадження, коментують в ГУПН в Закарпатській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-