Рейдери пограбували

Рейдери пограбували "Азовську нафтову компанію" на $5 мільйонів - UniCredit

Укрінформ
Після захоплення маріупольської "Азовської нафтової компанії" з території заводу було вивезено невідомими людьми заставне устаткування UniCredit Bank загальною вартістю 5 млн доларів.

Про це в коментарі кореспондента Укрінформу повідомили в прес-службі UniCredit Bank.

«Що стосується АНК - на початку тижня озброєні люди, які  захопили територію заводу, несподівано зникли. А разом з ними і заставне устаткування - загальною вартістю близько 5 млн доларів. Місцевій поліції, яка так і залишилася стороннім спостерігачем усього процесу рейдерського захоплення, вдалося затримати двох осіб, усі інші озброєні невідомі зникли з території АНК», - заявили у фінустанові.

Нагадаємо, UniCredit Bank раніше заявив про перехід під контроль невідомих ТОВ "Азовська нафтова компанія" (Маріуполь), нерухоме майно і устаткування якого, відповідно до відкритого виконавчого провадження, описане, заарештоване і є заставним майном банку.

У прес-службі фінустанови відзначили, що 8 липня на територію АНК заїхав позашляховик "Хаммер" з невідомими озброєними людьми в масках внаслідок чого поліцейська охорона була витіснена з території АНК, а контроль над заставним майном втрачений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-