У пансіонаті на Херсонщині отруїлися 11 дітей

У пансіонаті на Херсонщині отруїлися 11 дітей

Укрінформ
У Голопристанському районі Херсонщини у курортному селі Приморське (донедавна - село Більшовик) отруїлися 11 дітей, які приїхали сюди на відпочинок із Київської області.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у відділі комунікації Національної поліції в Херсонській області.

"Ввечері 20 липня до Голопристанського відділення поліції надійшла інформація про те, що в селі Приморське в одному з місцевих пансіонатів отруїлися 11 дітей у віці від 9 до 16 років, які приїхали сюди на відпочинок із Київської області. П'ятьом дітям з легкими симптомами отруєння, які не потребували госпіталізації, медики надали необхідну допомогу на території пансіонату, а шістьох дітей було доставлено до Голопристанської райлікарні. З них трьох госпіталізували до інфекційного відділення, а решту, після надання у лікарні необхідної медичної допомоги, відпустили назад до пансіонату", - розповіли у відділі.

Як з'ясували правоохоронці, перед появою у дітей симптомів отруєння у пансіонаті проводився День солодощів, під час якого діти купляли і споживали різноманітну солодку продукцію. Тож наразі складно встановити, який саме продукт став причиною отруєння. "Для встановлення причини призначено ряд експертиз, після чого поліцією спільно з прокуратурою буде проведено подальше розслідування даного факту", - зазначили у відділі комунікації.

Попередній діагноз, поставлений медиками постраждалим від отруєння дітям - гострий гастроентерит.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-