Стрілянина в столичному кафе: підозрюваного затримали в Ізмаїлі

Стрілянина в столичному кафе: підозрюваного затримали в Ізмаїлі

Укрінформ
На минулому тижні у Дніпровському районі Києва в одному з кафе сталася стрілянина, внаслідок якої 40-річного потерпілого із вогнепальними пораненнями тіла госпіталізували до лікарняного закладу. На сьогодні потерпілий перебуває у дуже важкому стані.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів столичні поліцейські встановили місце знаходження підозрюваного. Зловмисник переховувався у місті Ізмаїл Одеської області. Не виключено, що він мав намір залишити країну", - йдеться у повідомленні.

Оперативників Києва та Ізмаїла затримали лиходія та доставили до столиці. Ним виявився 51-річний місцевий мешканець, який неодноразово був судимий за тяжкі злочини.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, 40-річний киянин відпочивав у кафе на вулиці Курнатовського. До приміщення зайшло троє невідомих чоловіків і відразу попрямували до відвідувача. Між чоловіками зав’язалася бійка, у результаті якої киянин отримав вогнепальні поранення. За словами свідків, нападники з місця події зникли на автомобілі «Рено» чорного кольору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-