Бойовики цілодобово обстрілюють Авдіївську промзону та Зайцеве  - Лисенко

Бойовики цілодобово обстрілюють Авдіївську промзону та Зайцеве - Лисенко

Укрінформ
Окупанти практично цілодобово ведуть вогонь по Авдіївській промзоні та Зайцевому на Донецькому напрямку.

Про це на брифінгу в понеділок заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 40 ворожих обстрілів, зокрема 16 мінометних. Найбільш запеклі, практично цілодобові бої, тривають в Авдіївській промзоні. Надвечір ворог почав потужний мінометний обстріл, що тривав близько п'яти годин. При цьому під вогонь окупантів знову потрапили житлові квартали: пошкоджено 2 будинки, поранено місцевого мешканця. Інший район серйозних перестрілок - це Зайцеве, де противник також веде вогонь практично безупинно", - сказав Лисенко.

Він зауважив, що противник проводить обстріли одразу з двох напрямків - з півдня та сходу, а на обох позиціях бойовиків розгорнуто важке озброєння - 82-мм міномети.

"Також неспокійно на інших позиціях на околицях Горлівки - у Новгородському, Верхньоторецькому тощо. Окрім цього, ворожі провокації відбулися на світлодарській дузі та позиції "Шахта Бутовка". В Опитному та Пісках учора було спокійно", - повідомив речник Адміністрації Президента України з питань АТО.

За його словами, на Луганському напрямку противник змінив тактику. Зокрема, вчора під ворожим вогнем опинилися кілька точок по всій лінії фронту - с. Старий Айдар з околицями, с. Оріхове на Бахмутській трасі та район м.Попасної. "Майже всі обстріли відбулися в темну пору доби", - констатував Лисенко.

На Маріупольському напрямку, де за минулу добу відбулося 17 ворожих обстрілів, основні гарячі точки - це район Старогнатівки та Широкиного, повідомив речник АПУ з питань АТО. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-