"Л/ДНР" посилює передову танками та мінометами - розвідка

Укрінформ
Противник проводить посилення та ротацію передових підрозділів, поповнення боєкомплектів та вдосконалює фортифікаційне обладнання позицій.

Карту переміщень описує Головне управління розвідки на своїй сторінці у Facebook.

Так на слов'янському напрямку, на вогневі позиції в районі н.п. Нижнє Лозове перекинуто мінометну батарею зі складу 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ, розгортається польова мережа зв'язку та спостережні пости, йдеться у повідомленні.

У донецькому районі через н.п. Макіївка в напрямку н.п. Ясинувата переміщено чотири тягачі з танками Т-72 та 11 вантажних автомобілів з боєприпасами і особовим складом. У промислову зону н.п. Авдіїївка, в тил передовим підрозділам 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, прибув зведений загін Федеральної служби військ національної гвардії РФ.

У маріупольському напрямку здійснено мінування місцевості перед позиціями артилерійських підрозділів 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ та проведено ротацію його підрозділів у районах н.п.Комінтернове, Водяне, Саханка.

З району н.п. Луганськ до н.п. Миколаївка переміщено танкову роту 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-