АТО: 64 обстріли на всіх ділянках фронту

АТО: 64 обстріли на всіх ділянках фронту

Укрінформ
За минулу добу російські окупаційні війська 64 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Найбільше, 40 обстрілів, зафіксовано на Донецькому напрямку. Із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів противник бив по наших укріпленнях в Авдіївці, Зайцевому, Майорську. Також, 120 мм міномети окупанти застосували поблизу н.п. Дача, а міномети калібру 82 мм біля Верхньоторецького. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки ворог стріляв по Новгородському.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 випадків порушення режиму припинення вогню. Зокрема, зі 120 мм мінометів обстріляні наші опорні пункти в Старогнатівці, Широкиному, Новоселівці та Гнутовому. Міномети калібру 82 мм противник застосував під Павлополем, а з озброєння БМП та снайперський вогонь вівся у Мар’їнці.

На Луганщині ворог 7 разів порушував Мінські угоди. 120 мм міномети окупанти задіяли під Новозванівкою, міномети калібру 82 мм, зенітну установку та гранатомети – у Старому Айдарі. Також, з гранатометів обстріляне Оріхове.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-