Бойовики обстріляли з важкої артилерії українських військових в Авдіївці

Бойовики обстріляли з важкої артилерії українських військових в Авдіївці

Укрінформ
Російські окупанти продовжують порушувати режим припинення вогню в зоні проведення АТО. Сьогодні вони 26 разів обстріляли позиції українських армійців.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку противник із заборонених Мінськими домовленостями 120 мм мінометів бив по опорних пунктах сил АТО в Авдіївці, а згодом застосував гранатомети та стрілецьку зброю. Наших захисників у Верхньоторецькому російські окупаційні війська обстріляли з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів, а з гранатометів - у Зайцевому, Луганському, Новгородському, Троїцькому та шахті Бутівка. Поблизу Новоселівки Другої ворог задіяв протитанковий ракетний комплекс", - йдеться в повідомленні.

На Маріупольському напрямку, за даними штабу, бойовики зі 120 мм мінометів вели вогонь по позиціях сил АТО у Гнутовому та Новоселівці. Захисників Широкиного супротивник обстріляв з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"На Луганщині з 82 мм мінометів ворог обстріляв наші укріплення біля Старого Айдару та вів хаотичний вогонь поблизу Новозванівки, Новоолександрівки та Жовтого", - додали у прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-