Мукачівська стрілянина: суд повернув обвинувальний акт ГПУ

Мукачівська стрілянина: суд повернув обвинувальний акт ГПУ

Укрінформ
Колегія суддів Мукачівського міськрайонного суду ухвалила рішення, що обвинувальний акт у справі мукачівської стрілянини, підготовлений прокурорами ГПУ, потребує доопрацювання.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Колегія суддів Мукачівського міськрайонного суду вирішила, що обвинувальний акт у справі мукачівської стрілянини потребує доопрацювання і повертає його стороні обвинувачення", - озвучив рішення суду головуючий суддя Котубей.

Адвокати чотирьох представників "Правого сектора", затриманих у "мукачівській справі" Роман Бухтояров та Олена Сторожук вважають, що були порушення щодо процедури ознайомлення з обвинувальним актом підсудних. За словами Сторожук, в обвинувальному акті вказано лише підозру на вину, а не описано дії стосовно кожного підозрюваного. Таким чином, за словами  Сторожук, цей обвинувальний акт не відповідає чинному КПК.

Нагадаємо, попереднє рішення суду стосувалося продовження строків тримання в СІЗО чотирьох бійців "Правого сектора", який завершувався 11 липня. Згідно з ухвалою Мукачівського міськрайонного суду вони пробудуть у СІЗО ще два місяці, до 6 вересня.

Як повідомлялося, 12 липня минув рік з часу резонансної стрілянини в Мукачевому за участю бійців "Правого сектора", людей із оточення народного депутата Ланьо та силовиків. Унаслідок сутичок були поранені та загиблі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-