У екс-волонтера знайшли арсенал зброї

У екс-волонтера знайшли арсенал зброї

Фото
Укрінформ
Під час проведення санкціонованого обшуку в одного із жителів Дніпропетровського району, який свого часу займався волонтерством, періодично відвідуючи зону проведення АТО, правоохоронці виявили та вилучили арсенал військової зброї.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

"Так, чоловік зберігав на території домоволодіння близько 3000 набоїв різного калібру, тротилову шашку вагою 75 гр., одну гранату "Ф–1", чотири запали до гранат "УЗРГМ", більше 1 кг артилерійського пороху, 2 травматичні пістолети із явними внесеннями змін до конструкції, 1 магазин до автомату "Калашникова", 1 димову шашку "Білий дим". Свій скарб він розділив на частини та переховував у житловому будинку і "врем'янці", яка розташована на території домоволодіння", - йдеться в повідомленні.

Правопорушником виявився чоловік 1975 р. н., який вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронних органів.

Як з'ясували поліцейські, чоловік займався волонтерською діяльністю і періодично відвідував зону проведення АТО. Кілька разів поліцейські зупиняли його на блокпостах. Тоді при собі він мав зброю та боєприпаси , які тут же добровільно здавав.

Санкціонований обшук був проведений у рамках кримінального провадження, передбаченого ч.1 ст.263 КК України.

Вилучені речові докази направлені до Дніпропетровського відділу НДЕКЦ МВС України для проведення відповідних досліджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-