АТО: ситуація загострилася - ворог б'є із заборонених мінометів і артилерії

АТО: ситуація загострилася - ворог б'є із заборонених мінометів і артилерії

Укрінформ
Ситуація у зоні проведення АТО загострилася - терористи сьогодні вже 41 раз відкривали вогонь, переважно з великокаліберної зброї.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу АТО.

"Ситуація в районі проведення АТО загострилася, проте повністю контрольована українською армією. З опівночі та упродовж дня російські окупаційні війська 41 раз відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України", - зазначають у штабі.

За інформацією прес-центру, найбільше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Ворог вів вогонь із 122 мм артилерії по укріпленнях силовиків у Миколаївці Другій, а 120 мм міномети застосував поблизу Новгородського, Майорська та Пісків. З мінометів калібру 82 мм противник стріляв по позиціях українських воїнів у Зайцевому, Артемовому та Авдіївці. Під вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили захисники селища Луганське.

На Маріупольському напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів російські окупанти били по Мар’їнці, а з мінометів калібру 82 мм обстріляли Широкине, Красногорівку та Гнутове. Крім того, під ворожий вогонь потрапили підрозділи сил АТО в Березовому, Талаківці та Богданівці, зазначають у штабі.

На Луганщині окупанти стріляли з гранатометів по Станиці Луганській та Новоолександрівці, інформує прес-центр штабу АТО.

Фото: ghall.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-