У лікарні ще залишаються двоє постраждалих у

У лікарні ще залишаються двоє постраждалих у "поліцейській" ДТП у Харкові

Укрінформ
Двоє з п'яти потерпілих у ДТП за участю автомобіля патрульної служби у Харкові залишаються у лікарні, але загрози для їх життя немає.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради з посиланням на інформацію міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. О.В.Мещанінова.

"Трьом постраждалим була надана необхідна допомога, і вони залишили медичний заклад. Дві людини перебувають під наглядом лікарів у відділеннях лікарні, їхньому життю нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні в центрі Харкова близько 4 години автомобіль «Тойота Пріус» патрульної служби зіткнувся з автомобілем «Москвич-2141». За попередньою інформацією, «Москвич» рухався на зелене світло світлофора. Від зіткнення «Москвич» відкинуло, і він врізався у машину «Саманд». У результаті ДТП загинула сімейна пара - пасажири «Москвича». Травми різного ступеня тяжкості дістали ще п'ятеро людей: водій «Москвича», двоє патрульних, водій і пасажир «Саманда». Всі постраждалі були доправлені у лікарню.

Прокуратура Харківської області проводить досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Фото: сайт Харківської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-