Під домашній арешт посадили голову медико-соціальної експертної комісії в Краматорську

Під домашній арешт посадили голову медико-соціальної експертної комісії в Краматорську

Укрінформ
У місті Краматорську Донецької області за клопотанням прокуратури відсторонена від посади і посаджена під домашній арешт голова медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), яку викрили на отриманні неправомірної вигоди.

Про це в п'ятницю повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«За клопотанням слідчого, погодженого з прокурором Краматорська місцевої прокуратури, 46-річній голові медико-соціальної експертної комісії обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що також за клопотанням сторони обвинувачення, підозрювана у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище), відсторонена від посади голови МСЕК.

Досудове розслідування триває.

У прокуратурі уточнили, що голову комісії затримали за підозрою в систематичному отриманні від фізичних осіб неправомірної вигоди за встановлення груп інвалідності. 31 травня Краматорська місцева прокуратурою спільно з Управлінням захисту економіки Національної поліції України і штабом СБУ в зоні проведення АТО вказану посадову особу викрили при отриманні чергового хабара.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-