Дрон поліції знайшов 5 га конопель у лісі на Луганщині

Дрон поліції знайшов 5 га конопель у лісі на Луганщині

Відео
Укрінформ
В рамках проведення операції "Мак" оперативними працівниками луганської поліції на території Сиротинського лісництва (м. Сєверодонецьк) було виявлено посіви конопель площею більше 5 гектарів.

Про "знахідку" повідомила керівник Відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай на своїй сторінці у Facebook

"Оперативними працівниками була отримана інформація про те, що у лісі в декількох кілометрах від міста Сєверодонецька, знаходиться поле з посівом конопель. За допомогою відеозйомки з квадрокоптеру, поліцейські встановили точне місце розташування наркоплантації. Як виявилось, посіви конопель площею більше п’яти гектарів знаходяться на території Сиротинського лісництва. Посів нарковмісних рослин здійснювався за допомогою агротехніки", - написала Погукай.

Наразі за допомогою тракторів проводяться роботи по знищенню наркоплантації. За цінами "чорного ринку" вартість цього врожаю перевищила б декілька десятків мільйонів гривень.

Даний факт зареєстрований до ЄРДР та кваліфікований за статтею 310 КК України "Незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель". Проводяться слідчо-оперативні заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння цього кримінального правопорушення.

Фото з Fb Тетяни Погукай

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-