На приватне подвір'я у Бортничах кинули вибухівку

На приватне подвір'я у Бортничах кинули вибухівку

Фото, відео
Укрінформ
На приватному подвір'ї у Бортничах Дарницького району стався вибух.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва. 

"Приблизно о 01:45 до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення від 32-річної мешканки району про те, що невідомі кинули на подвір'я приватного будинку в Бортничах у Дарницькому районі, вибухові пристрої", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці опитали власників будинку та ймовірних свідків цієї події. За словами потерпілих встановлено: коли вони почули вибухи, вибігли на вулицю та побачили пошкоджені фасад і вікна оселі.

"Під час ретельного обстеження подвір'я та прилеглої території поліцейські вилучили частини запалів, а саме: два важелі, ударник, пружину та інші металеві осколки, імовірно, від гранат "РГД-5". Внаслідок вибуху ніхто не постраждав", - уточнює поліція Києва.

За цим фактом відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини цієї події та розшукують осіб, причетних до скоєння правопорушення. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото і відео: Нацполіція 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-