Луценко вказав прокурорам Херсонщини

Луценко вказав прокурорам Херсонщини "рибні місця" корупціонерів

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко, який у п'ятницю ввечері представив у Херсоні нового прокурора області Віталія Тригубенка, назвав найбільші в регіоні "рибні місця", де працівники облпрокуратури мають ловити великих корупціонерів та інших злочинців.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Друге завдання прокуратури не відрізняється оригінальністю в Херсонській області - ловити "велику рибу". У Києва свій масштаб і своя порода "риб", тут - свій масштаб, але породи, на жаль, ті самі. Вони пов'язані, у першу чергу, з незаконним привласненням землі, особливо на узбережжі, рейдерськими захопленнями земель та урожаїв, що мене надзвичайно турбує. Ще одне завдання - це перевірити діяльність Геокадастру, та всіх, хто пов'язаний з лісовими, рибними, іншими ресурсами. І зрештою, мене дуже цікавить те, що я називаю програма "Народний інтерес" - це там, де просту людину, як кажуть у народі, "роззувають" на гроші", - сказав Луценко.

Він також зазначив, що на Херсонщині поліція, на жаль, не приділяє цим питанням належної уваги. "Я вважаю, що поліція тут не спрацьовує в Херсонській області, фактично усувається від покладених на неї зобов'язань не допускати підпали та фактичного розорення фермерських господарств, викрадення результатів їхньої роботи", - заявив генпрокурор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-