Маріуполь залишився без гарячої води

Маріуполь залишився без гарячої води

Укрінформ
Незважаючи на досягнуті домовленості з керівництвом Маріуполя, ПАТ «Маріупольгаз» позбавило жителів приморського міста гарячої води.

Про це в середу повідомили в Маріупольській міській раді.

"Частина будинків у Маріуполі залишилася без гарячої води. «Маріупольгаз» відключив 5 котелень, незважаючи на домовленості", - сказано в повідомленні.

У міськраді пояснили, що 1 червня «Маріупольгаз» направив повідомлення про відключення ККП «Маріупольтепломережа» від природного газу у зв'язку з відсутністю виділених номінацій (лімітів) природного газу і попросив у терміновому порядку вирішити це питання з постачальником "блакитного палива".

Під час робочого візиту наприкінці червня в Київ заступника міського голови Михайла Когута і директора ККП «Маріупольтепломережа» Геннадія Бабека були досягнуті домовленості з керівництвом НАК «Нафтогаз України» щодо виділення номінацій на природний газ на червень і липень 2016 року для ККП «Маріупольтепломережа».

«Незважаючи на виділені номінації, 29 червня ПАТ «Маріупольгаз» без узгодження в односторонньому порядку припинив подачу газу на маріупольські котельні, мотивуючи свої дії наявною заборгованістю за транспортування природного газу за попередній період», - повідомили в міськраді.

"Керівництвом міста вживаються всі необхідні заходи для відновлення подачі гарячого водопостачання маріупольцям", - запевняють чиновники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-