Аброськін розповів про вбивство дівчини у Макіївці

Аброськін розповів про вбивство дівчини у Макіївці

Укрінформ
Громадяни, що мешкають на окупованих територіях, звертаються в органи поліції на підконтрольній українській владі території для розслідування злочинів, скоєних у «ДНР».

Про це у Фейсбуці написав начальник Головного управління МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін. 

«У «республіці без олігархів» злочинність росте. Вбивства на тій території стали нормою життя. Громадяни, котрі перебувають в окупації, звертаються в органи поліції на підконтрольній території для розслідування злочинів, жертвами яких вони стали, проживаючи на окупованій території», - написав глава обласної міліції.

Він розповів, що кілька днів тому на окупованій території, у Макіївці, було  вбито молоду жінку.  Батько знайшов її у квартирі з вогнепальними  пораненнями грудей і голови. «Там же знайдено гільзи від пістолета калібру 9 мм. Викрадено документи на машину, квартиру, цінні речі. Сам автомобіль «Huyndai Getz» також викрадено. Дівчина працювала перукарем в одному з салонів краси міста. Вчора із заявою про вчинений злочин звернувся її батько», - констатував Аброськін.

Він також повідомив, що за останні шість місяців поліцією Донеччини зареєстровано 294 кримінальні правопорушення, скоєних на тимчасово окупованій території. Найбільшу кількість правопорушень здійснено у Донецьку - 162, Горлівці - 37, Макіївці - 27, Єнакієве - 8 і Ясинуватій - 6. За видами злочинів: 14 фактів вбивств, з яких 4 - загальнокримінальної спрямованості (Горлівка - 2, Донецьк і Макіївка - по 1) і  10 фактів викрадення громадян; 5 розбійних нападів(Донецьк - 3 і Горлівка - 2); 68 викрадень машин, найбільшу кількість яких здійснено у Донецьку - 37, Горловці - 7, Єнакієво, Харцизьку, Макіївці - по 2; 36 крадіжок майна громадян, найбільшу кількість здійснено на території Донецька - 14 і Горлівки - 7; 13 фактів шахрайств.

«І це тільки цифри по тих, що звернулися. Неофіційна кількість вчинених злочинів на тій території в рази більше», - підкреслив Аброськін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-