На Сіверському Донці перекрили канал контрабандистів

На Сіверському Донці перекрили канал контрабандистів

Укрінформ
Бійці батальйону поліції спеціального призначення "Луганськ-1" спільно зі співробітниками спецпідрозділу фіскальної служби "Фантом" провели спецоперацію з боротьби із незаконним перевезенням вантажів на окуповану територію.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник відділу зв’язків із громадськістю Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

"У ході проведеної спецоперації в районі річки Сіверський Донець між селами Лопаскине та Трьохізбенка під час спроби нелегального провезення на непідконтрольну територію продуктів загальною вартістю 42 тис. грн було затримано двох громадян України. За попередньою інформацією, зазначені продукти зловмисники планували реалізувати у торговій мережі, пов’язаній з фінансуванням бойовиків так званої "ЛНР", - розповіла  Погукай.

Невелика, на перший погляд, вартість вантажу в даному випадку ніяк не применшує значення операції, оскільки йдеться про знищення каналу контрабанди, по якому, за сприятливих обставин, можна було б переправляти невеликими партіями суттєві обсяги незаконного вантажу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-