Частина окупованої Луганщини вже тиждень без світла і води - губернатор

Частина окупованої Луганщини вже тиждень без світла і води - губернатор

Укрінформ
У ряді міст окупованої території Луганської області - Алчевську, Краснодоні, Стаханові, Ровеньках, Свердловську - не подається електроенергія і, як наслідок, населення сидить без води.

Цю інформацію, отриману з власних джерел, сьогодні підтвердив кореспондентові Укрінформу керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

«Так, досі там перебої зі світлом. Підключаються лінії, йде ремонт - як я розумію. Глибоко я в це питання не вникав, скажімо так. Дійсно, у них є перебої зі світлом і з водою», - сказав Гарбуз.

До речі, в своїх висловлюваннях він часто наголошує, що вважає себе губернатором всієї Луганщини, а не лише районів підконтрольних українській владі.

Сьогодні ж з черговим «заспокійливим» зверненням до населення виступила начальник апарату шефа окупаційної адміністрації «ЛНР». За її словами, перебої в подачі електроенергії пов'язані з підготовкою до роботи мереж в зимовий період.

Насправді, як зауважують деякі фахівці, проблема полягає в тому, що російським енергетичним компаніям набридло поставляти «ЛНР» енергію в борг, тим більше, що південні регіони РФ і без того відчувають серйозний дефіцит потужностей.

Як стверджують джерела, в Луганську тривалих відключень поки не було, проте напруга в міських мережах часто знижується до небезпечного рівня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-