Селфі на даху вагона потяга завершилось для підлітка страшними опіками

Селфі на даху вагона потяга завершилось для підлітка страшними опіками

Укрінформ
У місті Бердичеві, що на Житомирщині, 15-річний хлопець вирішив зробити селфі на даху нерухомого вагона потягу. Натомість підлітка вдарило струмом, внаслідок чого він отримав 50% опіків тіла.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«26 червня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення лікарні 15-річного хлопця із залізничного вокзалу міста. Поліцейські встановили, що підліток отримав тілесні ушкодження у вигляді опіків тіла, знаходячись на нерухомому вагоні залізниці. Повідомлення про подію надійшло близько 21:10. Попередньо встановлено, що хлопець, прогулюючись неподалік залізничного вокзалу, вирішив зробити селфі на даху одного з вагонів. Для цього він спробував залізти на нерухомий вагон, що знаходився за 250 м від приміщення вокзалу, а у результаті отримав електричний опік 50% тіла», – йдеться у повідомленні.

З’ясування всіх обставин триває у ході розпочатого кримінального провадження за ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Хлопцеві надається необхідна медична допомога.

Як раныше повыдомляло агентство, підліток вистрілив собі в голову, роблячи селфі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-