П'яний водій збив п'ятьох дітей і втік з місця ДТП

П'яний водій збив п'ятьох дітей і втік з місця ДТП

Укрінформ
В Івано-Франківській області, у селі Колінці, поліція відшукала та затримала водія, який скоїв наїзд на п’ятьох дітей. П'яний чоловік поставив авто у гараж і ліг спати.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

"60-річний житель, керуючи власними "Жигулями", на сільській вулиці не впорався з управлінням машиною та вчинив наїзд на групу дітей, які рухалися узбіччям дороги в попутному напрямку. В результаті аварії троє дівчаток і два хлопці отримали травми різної тяжкості та були доставлені до лікарні", - зазначається у повідомленні.

Працівники поліції розшукали автомобіль, яким було спричинено тілесні ушкодження неповнолітнім, та його водія в одному з господарств села, де трапилася аварія.

Підозрюваного  затримано за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Відомо, що трагедія сталася 26 червня у селі Колінці Тлумацького району близько 23 години. У ДТП постраждали діти віком від 13 до 15 років. Двом із них призначено амбулаторне лікування, трьох неповнолітніх медикам довелось госпіталізували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-