Штаб: бойовики 26 разів обстріляли позиції сил АТО

Штаб: бойовики 26 разів обстріляли позиції сил АТО

Відео
Укрінформ
У суботу, 25 червня, зафіксовано 26 випадків відкриття вогню бойовиками, зокрема 14 на Донецькому та по 6 на Маріупольському і Луганському напрямках.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку найгарячіше було в районі тимчасово окупованої Горлівки, де бойовики по укріпленнях Збройних Сил України неподалік Зайцевого, Майорська, Кірового та Ленінського вели вогонь з автоматичних гранатометів, мінометів різних калібрів, а згодом до обстрілів долучили ще й 122 мм артилерію", - йдеться у повідомленні.

Позиції сил АТО біля Троїцького та Луганського потрапили під вогонь кулеметів та гранатометів НЗФ, а захисників Авдіївки бойовики обстрілювали зі всіх видів стрілецької зброї, а з другої до третьої ночі – зі 122 мм самохідних артустановок.

На Маріупольському напрямку НЗФ особливо інтенсивно вели вогонь з кулеметів та гранатометів по опорних пунктах поблизу Мар’їнки, Новотроїцького та Широкиного, а по укріпленнях неподалік Тарамчука стріляли ще й з 82 мм мінометів.

На Луганському напрямку позиції ЗС України в районі Попасної та Золотого потрапили під вогонь стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, зенітних установок, а поруч Новозванівки – мінометів.

"В окремих випадках українські бійці відкривали вогонь у відповідь", - зазначили у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-