На київському СТО знайшли прив'язану до авто гранату

На київському СТО знайшли прив'язану до авто гранату

Укрінформ
Подія сталася у Дніпровському районі, де співробітники станції технічного обслуговування під час огляду автівки виявили гранату РГД-5. Небезпечна знахідка знешкоджена, розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Опівдні черговий Дніпровського управління поліції отримав повідомлення про те, що робітники СТО на вул. Червоногвардійській виявили прив’язаною до передньої стійки «ДЕУ Ланоса» гранату РГД-5. За словами 39-річного власника автівки, який підробляє у службі таксі, на ніч він залишив свій транспортний засіб на вулиці, а коли вранці підійшов та побачив підозрілий дріт з-під колеса, вирішив звернутися за допомогою фахівців", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Деркач, виявлену під час огляду гранату вибухотехніки знешкодили, а слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Правоохоронцям належить встановити усі обставини події, версії та мотиви скоєння даного злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-