У

У "Л/ДНР" збирають підписи проти місії ОБСЄ - Скібіцький

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областях посилилися акції протесту та мітинги проти діяльності моніторингової місії ОБСЄ.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі "112 Україна", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Такі протести, акції, мітинги з початку червня набули масового характеру в так званій Луганській народній республіці і в так званій Донецькій народній республіці. Здійснюється збір підписів з петиціями, щоб не розгортати місію ОБСЕ, здійснюються різні маніфестації, спрямовані на дискредитацію силових структур України", - сказав Скібіцький.

На питання журналіста, як саме вдалося відновити роботу представників місії після вчорашнього мітингу поблизу Майорська за участю населення окупованої Горлівки, Скібіцький зауважив, що утихомирили мітингувальників російські військовослужбовці.

"Були залучені російські військовослужбовці з 3 окремої бригади для того, щоб утихомирити цих мітингувальників, і знову відновити роботу представникам ОБСЄ", - додав Скібіцький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-