АТО: під Авдіївкою диверсанти атакували опорний пункт

АТО: під Авдіївкою диверсанти атакували опорний пункт

Відео
Укрінформ
Протягом доби російські окупаційні війська продовжували вести вогонь по позиціях сил АТО, в тому числі з забороненої Мінськими угодами зброї. З другої половини дня незаконні збройні формування активізувались по всій лінії розмежування та 41 раз обстріляли позиції ЗСУ.

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку зафіксовано 21 випадок ведення вогню. По опорних пунктах поруч Авдіївки, Невельського та Новосілки другої ворог, окрім стрілецької зброї, ще вів вогонь з мінометів калібру 120 мм, а по шахті Путилівська (Бутівка) та поблизу Верхньоторецька з 82 мм мінометів", - йдеться у повідомленні.

З кулеметів великого калібру гранатометів різних систем супротивник обстрілював укріплення українських військових неподалік Зайцевого та Майорська. Окрім того, близько 19.00 поруч Авдіївки диверсійно-розвідувальна група противника у складі до 8 чоловік з напрямку Ясинуватої під прикриттям вогню 82 мм мінометів здійснила спробу підійти до опорного пункту ЗСУ. Відкривши вогонь на ураження, українські бійці змусили диверсантів відійти.

На Маріупольському напрямку ворог 18 разів обстрілював позиції сил АТО поблизу Мар’їнки, Гранітного, Тарамчука та Гнутового з великокаліберних кулеметів та гранатометів, а неподалік Красногорівки - з зенітної установки та мінометів калібру 82 та 120 мм. По укріпленнях сил АТО в районі Широкиного російські окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї, озброєння БМП, 82 та 120 мм мінометів.

На Луганщині неподалік Щастя активно діяли ворожі снайпери.

Фото: joinfo.ua

Відео: прес-центр АТО, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-