У Харкові біля фан-зони Євро відкрили унікальну водну гірку

У Харкові біля фан-зони Євро відкрили унікальну водну гірку

Фото
Укрінформ
Атракціон Water Hill або водну гірку відкрили на Клочковському узвозі (колиш. узвіз Пасіонарії), що біля фан-зони, облаштованої до Евро-2016 на площі Свободи у центрі Харкова.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Біля плівки, натягнутої поверх металевого настилу, по якому згори на відстань 300 м подається вода, і по якому в купальному костюмі можна з'їхати вниз на надувному колі, - черга з півсотні дітей різного віку, але не менше семи років. Вгорі платиш 50 грн до каси і ще сто - у заставу за коло, спускаєшся вниз під музику та захоплені крики дітвори - і піднімайся вгору тротуаром за заставою. Хочеш, бери безлімітний квиток - за 200 грн із заставою у 100 грн. День спекотний, на термометрі - +28, черга не зменшується. Завтра водною гіркою можна буде спуститися дорослим, а для дітей віком до 5 років встановлять гірку меншу - з басейном...

"Наша 300-метрова водна гірка Water Hill - єдина не лише в Україні, але і в країнах СНД. Постачання забезпечили зарубіжні партнери. Гірка працюватиме 2 дні. Ця дуже популярна розвага як в Європі, так і у всьому світі. Спуститися у центрі міста водною гіркою у купальнику - цікаво і захоплююче", - пояснює директор департаменту спортивних та іміджевих проектів Харківської міськради Олексій Чубаров. 

За його словами, Клочківський узвіз на два дні перекритий для транспорту.

Як повідомляв Укрінформ, 10 червня на площі Свободи відкрито фан-зону площею 20 тис. кв. м, де можуть розміститися близько 80 тисяч футбольних уболівальників. Трансляція матчів здійснюється на екрані площею 6х8 метрів, фан-зона має освітній, ресторанний і фестивальний сектори. Вхід на територію фан-зони безкоштовний, працює охорона, на вході відвідувачів перевіряють на наявність небезпечних предметів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-