Саакашвілі дав тиждень на впорядкування пляжів Одещини

Саакашвілі дав тиждень на впорядкування пляжів Одещини

Укрінформ
Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі здійснив інспекційну поїздку уздовж багатьох морських пляжів і запропонував у тижневий термін місцевим радам, власникам баз відпочинку та орендаторам пляжів впорядкувати їх, встановивши пости рятувальників, плавзасоби і рятувальну техніку.

Про це Саакашвілі повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Повертаючись до трагедії у Затоці, я вирішив сам пройти по всіх базах відпочинку біля моря і адміністративно або через суд закрити ті бази відпочинку і пляжі, на яких немає рятувальників, вишок та рятувальної техніки... Даю усім власникам баз відпочинку і пляжів, усім сільрадам уздовж берегової лінії рівно один тиждень на усунення порушень, а поки це не зроблено, купання має бути строго обмежене. Якщо ж порушення будуть виявлені після закінчення цього терміну, будемо закривати пляжі і бази відпочинку і порушувати кримінальні справи за недбалість", - зазначив Саакашвілі.

Голова ОДА вимагає від місцевих рад та правохоронців посилити контроль за правопорядком і гарантувати безпеку відпочивальникам на пляжах "заради недопущення нових нещасть".

"Уже багато років це господарство повністю занедбане, і трагедії в основному трапляються через жадібність та корумпованість працівників тих органів, які мали б забезпечувати дотримання правил. Я закликаю місцевих волонтерів і відпочивальників допомогти нам зібрати цю інформацію. Також прошу прокуратуру розглянути питання недбальства контролюючих органів, які повинні були, але не забезпечили дотримання норм безпеки", - підсумував Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-