Гройсман узяв на контроль будівництво митного терміналу в Одесі

Гройсман узяв на контроль будівництво митного терміналу в Одесі

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон, який взяв участь у роботі Третьої  конференції з питань розвитку "синьої економіки" країн Чорноморського басейну,  ознайомився з ходом реалізації проекту "Відкритий митний простір”, ініційований Одеською митницею на морському вокзалі.

Під час відвідування споруджуваного митного терміналу Кістіон зорієнтував Адміністрацію морських портів України, що є замовником будівництва, на подолання деяких розбіжностей з митницею і чітке виконання проекту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“У мене є проста пропозиція: давайте налаштуємося на ситуацію, коли матимемо позитивний результат, який влаштує нас всіх. Щоб не вийшло так, що ми робили-робили, щось недоробили і результат виявився посереднім”, - звернувся Кістіон до керівництва АМПУ.

Віце-прем’єр-міністр зауважив, що "морський вокзал — це візитівка Одеси, тому вкрай важливо, щоб будівля виглядала красиво й сучасно, як передбачено проектом", запропонованим Одеською митницею.

“Це питання на персональному контролі і в прем’єра, і в мене. І, за великим рахунком, це обличчя нової команди”, - додав Кістіон.

У свою чергу, очільник митниці Юлія Марушевська висловила вдячність віце-прем’єру за увагу до митного терміналу та гарантії його спорудження  у визначені урядом терміни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-