Українка зі сходу виграла поїздку до штаб-квартири НАТО

Українка зі сходу виграла поїздку до штаб-квартири НАТО

Укрінформ
Українка зі сходу перемогла в конкурсі «Нашого радіо» та отримала подарунок - поїздку в штаб-квартиру НАТО до Брюсселя.

Про це поінформувала директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Наталія Немилівська під час прес-конференції в Укрінформі.

"Ми надзвичайно вражені попитом цьогорічного проекту. Минулоріч брали участь у нашому завершальному етапі близько 500 людей, а цього разу в нас було більше ніж 1000. Нам дуже приємно було бачити представників різних регіонів України, що брали участь у нашому конкурсі. Цього року приз виграла особа, що представляє Східну Україну, представник із Запоріжжя", - сказала Немилівська.

У свою чергу присутній на брифінгу директор Фундації прав людини, представник «Нашого радіо» Євген Фомін зазначив, що переможницю зі Сходу України звуть Олена і саме вона за результатами голосування перемогла і виграла поїздку до Брюсселя в штаб-квартиру НАТО. Більше інформації про переможницю організатори конкурсу не надали, проте пообіцяли оприлюднити результати її поїздки. 

"Шляхом анонімного голосування - вибору конверта з ім'ям переможця виграла Олена з Запоріжжя, яка поїде у штаб-квартиру НАТО в Брюсселі", - повідомив Фомін.

 Протягом 10 тижнів з 8 квітня по 10 червня  на хвилях «Нашого радіо» в рамках марафону "НАТО Радіомарафон» у прямих ефірах ставились різноманітні запитання про діяльність НАТО, а також про країни-члени Альянсу. До участі у програмах були запрошені представники посольств Литви, Канади, США, Норвегії, Латвії, Польщі, Словенії, Данії та Естонії. У радіомарафоні взяли участь дипломатичні представники 9 країн-учасниць НАТО, охоплено 12 мільйонів радіослухачів з усіх обласних центрів країни. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-