Одеська митниця шукає три десятки нових керівників

Одеська митниця шукає три десятки нових керівників

Укрінформ
Адміністрація Одеської митниці оголосила конкурс на заміщення 29 вакантних посад, зокрема, керівника управління інфраструктури та IT-відділу, начальника відділу класифікації товарів, начальників районних відділів митного оформлення та інших.

Про це керівник митниці Юлія Марушевська написала у Фейсбуці

"Процес оновлення на Одеській митниці триває. Оголошуємо конкурс на 29 керівних посад на митниці. Серед яких - головний бухгалтер, керівник в управління інфраструктури, керівник ІТ-відділу, начальник відділу класифікації товарів, начальники відділів оформлення в "Чорноморськ", "Одеса-Порт", "Григорівка", "Роздільна", а також керівники "Відкритого митного простору". Важливо, щоб на вільні посади прийшли люди з новим мисленням, бажанням змін у своїй країні, для яких чесність, сумлінність, професійність - це установчі життєві принципи", - написала Марушевська.

Також, за її словами митниця готова оголосити конкурс на посади начальників митних постів. "Однак для цього потрібне погодження від  Насірова. Документи, необхідні для того, щоб розпочати набір, попередньо надіслані до центрального офісу, і конкурс буде оголошено відразу після офіційного погодження. Ми відкриваємо систему для нових людей і спільно зможемо її змінити", - підсумувала Марушевська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-