Садовий заявляє про

Садовий заявляє про "сміттєву провокацію" проти Львова

Укрінформ
Міський голова Львова Андрій Садовий  вважає, що стосовно міста здійснюється глобальна сміттєва провокація. 

Про це повідомляє прес-центр Львівської міської ради. 

«Вже 15-ий день Львів знаходиться у сміттєвій блокаді, коли йде тотальна блокада по місту, щоб ми не вивозили сміття. Ми його вивозимо, як би це не було важко, і далі будемо це робити. Звичайно, є багато труднощів. Я вірю, що негідники, які задумали цю глобальну провокацію проти Львова, колись будуть знайдені і покарані», -  наголосив мер Львова.

Як розповів  Садовий, також тривають роботи щодо пошуку нової земельної ділянки для облаштування полігону ТПВ і будівництва сміттєпереробного заводу.

«Складність у тому, що потрібно не лише рішення обласного керівництва, а й рішення рад, на території яких вони знаходяться. Тому треба багато працювати з громадами і пояснити, що вони можуть отримати великий позитив, велику кількість нових робочих місць і хорошу статтю доходу, разом з тим - максимально високу екологічну безпеку, по усіх нормах Європейського Союзу. Це складний процес. Думаю, ми хоча би фіналізуємо 2-3 ділянки, які можуть підходити за усіма висновками», - зазначив Садовий.

Він також зазначив, що отримав 18 відмов по тих ділянках, які пропонувалися раніше.  Проте, є й нові пропозиції, зараз  вони аналізуються фахівцями. 

Фото: portal.lviv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-