АТО: за добу бойовики випустили 576 мінометних та 226 артснарядів

АТО: за добу бойовики випустили 576 мінометних та 226 артснарядів

Укрінформ
Найгарячішими точками на Донецькому напрямку залишаються, як і раніше, авдіївська промзона, район Горлівки, а також селище Луганське, яке розташоване на Світлодарській дузі. 

Про це під час брифінгу в суботу розповів речник Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Донецький напрямок, там бойовики активно застосовують мінометні та артилерійські установки, тим самим зухвало порушуючи Мінські домовленості. Всього за добу ворог випустив по наших позиціях 576 мінометних та 226 артилерійських снарядів", - сказав Мотузяник. 

Він зазначив, що на Луганському напрямку незаконні збройні формування зосередили свій вогонь на українських позиціях, які розташовані поблизу Новоолександрівки. "Там бойовики застосовували стрілецьку зброю, гранатомети, а також здійснили один снайперський обстріл. І ще одна провокація з боку бойовиків була зафіксована поблизу Новозванівки", - додав речник.

Мотузяник також повідомив, що минулої доби в Авдіївці внаслідок обстрілу з боку бойовиків було поранено дитину. "Українські військовослужбовці вчасно евакуювали хлопчика і зараз його життю нічого не загрожує", - сказав він. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-