Доба в АТО: ворог гатить з танків і САУ

Доба в АТО: ворог гатить з танків і САУ

Укрінформ
Протягом минулої доби обстріли російськими окупаційними військами позицій сил АТО продовжувалися по всій лінії розмежування, зафіксовано 46 випадків відкриття вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку ворог здійснив 12 прицільних мінометних обстрілів позицій ЗС України поблизу Красногорівки та Новотроїцького. А в районі Мар’їнки, Широкиного та Талаківки російські найманці вели вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів різних систем. Близько 23.00 по наших позиціях неподалік Красногорівки тричі стріляв танк.

На Донецькому напрямку під обстрілами супротивника опинились захисники Авдіївки. Вогонь вівся з гранатометів та тричі з 122 мм самохідних артилерійських установок.

Поруч Пісків, Невельського та Торецького російські окупанти гатили з 82- та 120-мм мінометів, а в районі Світлодарська - з бойової машини піхоти.

З 22.00 до 01.00 ночі по позиціях сил АТО поруч Новгородського ворог вів вогонь з використанням кулеметів великого калібру, гранатометів різних систем, зенітної установки ЗУ-23-2, бойової машини піхоти, та випустив 45 мін з важких мінометів та 27 снарядів з САУ калібру 122 мм.

На Луганському напрямку наші позиції поблизу Новозванівки, Станиці Луганської, Жовтого та Новоолександрівки потрапили під вогонь з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

Активізувались і російські диверсанти. Зокрема з околиць Донецька було помічено висування диверсійно-розвідувальної групи противника в кількості до 4-х осіб в напрямку опорних пунктів поблизу Мар’їнки. По них було відкрито перехресний вогонь зі стрілецької зброї, що змусило ворога відступити. З боку ДРГ втрати 2 особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-