У КМДА заявляють, що обсяг субсидіювання киян цьогоріч зросте вдвічі

У КМДА заявляють, що обсяг субсидіювання киян цьогоріч зросте вдвічі

Укрінформ
Минулого опалювального сезону було виділено 6 млрд грн на субсидії у Києві, у наступному опалювальному сезоні буде виділено близько 12 млрд грн.

Про це у ході засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Минулого опалювального сезону було виділено 6 млрд грн на субсидії в Києві. У поточному опалювальному сезоні ми очікуємо збільшення ресурсу вдвічі – до 12 млрд. З цих 6 млрд грн приблизно 70% йде на опалення. Так от, з цих 6 млрд ми змогли зекономити за рахунок обліку 400 млн грн для державного бюджету», - сказав Пантелеєв.

Він розповів про програму енергозбереження Києва.

«Програма оцінюється у 4 млрд грн. За рахунок економії коштів на субсидіях ця програма окупиться за 3-4 роки. Не може бути відсутня програма енергозбереження у державі при такому стрімкому зростанні тарифів. Київ є лідером з впровадження заходів з енергозбереження. Київ готовий стати майданчиком для впровадження таких проектів в Україні», - зазначив заступник голови КМДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-