Убивці депутата з Тернопільщини мали його лише

Убивці депутата з Тернопільщини мали його лише "провчити"

Укрінформ
Затримали двох рецидивістів, які розправилися з громадським активістом, депутатом Кременецької міської ради Віталієм Ващенком. Ще двох спільників оголосили у міжнародний розшук. За те, щоб "провчити" патріота, замовник пообіцяв виконавцям 50 тис. грн, однак заплатив лише по 500 грн.

Таку інформацію оприлюднив під час брифінгу т.в.о. начальника ГУ Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вбивцю та його помічника затримали у Кривому Розі. Ще одного вбивцю та організатора  розшукують. Їх особи встановлено та оголошено в міжнародний розшук. Усі підозрювані – раніше судимі уродженці Дніпропетровської  області», - сказав Богомол.

За його словами, замовники з Києва не замовляли убивство, йшлося тільки про те, аби провчити депутата за громадську позицію. Виконавцям пообіцяли 50 тис. грн, однак заплатили лише по 500 грн.

 Як повідомляло агентство, 27 травня у райцентрі Кременець двоє невідомих завдали важких травм громадському активісту, депутату Кременецької міської ради Віталію Ващенку, після чого той помер у лікарні. В облраді створено комісію з контролю за ходом розслідування убивства депутата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-