Втрати бойовиків на Донбасі: 2 убитих, 11 поранених

Втрати бойовиків на Донбасі: 2 убитих, 11 поранених

Укрінформ
Двоє бійців незаконних збройних угруповань на Донбасі загинули, четверо отримали поранення в понеділок на різних ділянках фронту.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"6 червня через підрив автомобіля на власному мінному полі загинув один та було поранено двох окупантів зі складу так званої "7 бригади" (Дебальцеве). Також вчора у так званому "11 полку" (Макіївка) загинув один розвідник, ще двох бойовиків поранено через "дружній вогонь" з мінометів", - сказав Лисенко.

Він додав, що в неділю ще троє бойовиків отримали поранення: "5 червня отримали поранення троє бойовиків з того ж загону. Їх лікують у дитячому таборі "Зірочка" в селищі Безіменне, який ворог використовує як госпіталь".

Лисенко також зазначив, що у суботу, 4 червня, одразу четверо диверсантів незаконних збройних формувань отримали поранення. 

"4 червня отримали поранення четверо окупантів з так званого "9 полку" (Новоазовськ), які діяли у складі диверсійно-розвідувальної групи у районі Комінтернового. Згодом їх евакуювали до Росії", - сказав Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-