На адмінмежі з Кримом прикордонники засікли транспортний літак РФ

На адмінмежі з Кримом прикордонники засікли транспортний літак РФ

Укрінформ
За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було. У зоні проведення АТО зафіксовано польоти 4 безпілотних літальних апаратів.

Про це інформує Держприкордонслужба

"На адміністративній межі прикордонники Бердянського загону виявили російський транспортний літак, який здійснював політ над окупованою територією АР Крим. Поінформовано взаємодіючі підрозділи Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що на контрольних пунктах в’їзду-виїзду "Мар’їнка" та "Гнутове" прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 4 транспортних засоби, які намагались перемістити на неконтрольовану територію акумуляторні батареї, техніку, побутову хімію та продукти харчування: "Транспортні засоби та вантаж оцінений на суму майже 70 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи та фіскальної служби".

"Ще 2 автівки, які намагались перемісти на непідконтрольну територію понад 600 кілограмів полуниці без відповідних документів затримали на блокпості "Майорськ" прикордонники Краматорського загону", - повідомляє пресс-служба.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду "Зайцеве"  прослідував вантажний автомобіль з гуманітарним вантажем від благодійного фонду "Доброта". Транспортний засіб перевозив до Донецька понад 2,5 тони дитячого харчування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-