Сумщина: Учасники АТО їздитимуть в автобусах безплатно

Сумщина: Учасники АТО їздитимуть в автобусах безплатно

Укрінформ
На Сумщині прийнято обласну програму здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на автобусних маршрутах загального користування на 2016-2017 роки.

Відповідне рішення ухвалене під час проведення чергової сесії обласної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Програма поширюється на найбільш незахищені верстви населення, які потребують особливої уваги з боку держави та місцевих органів виконавчої влади, а саме: інвалідів війни, учасників бойових дій, ветеранів військової служби тощо. Таких пільговиків в області майже 51,6 тис. осіб”, - йдеться у рішенні.

У рамках програми на здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд інвалідам війни, учасникам бойових дій та добровольцям із числа учасників антитерористичної операції автомобільним транспортом на міжміських автобусних маршрутах загального користування у міжобласному та внутрішньообласному сполученнях впродовж 2016-2017 років передбачено 26 мільйонів 400 тисяч гривень.

Джерелами компенсаційних виплат є кошти місцевих бюджетів, що залучаються до обласного бюджету у вигляді субвенції з міських, районних, селищних та сільських бюджетів.

Згідно з новою програмою, пільговики їздитимуть безоплатно за наявності посвідчення, а кошти відшкодовуватимуть перевізникам з обласного бюджету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-