Пошуки людини на сміттєзвалищі тривають попри загрозу нової

Пошуки людини на сміттєзвалищі тривають попри загрозу нової "лавини"

Відео
Укрінформ
Пошуки зниклого комунальника на Грибовицькому сміттєзвалищі у Львівській області тривають попри загрозу нового зсуву.

Таке рішення прийнято на засіданні оперативного штабу, повідомив начальник ГУ ДСНС у Львівській області Сергій Дмитровський.

"Ми будемо працювати сьогодні незважаючи на загрозу, яка існує наверху сміттєзвалища. Робота буде проводитися від боку дамби угору", - зазначив він.

За словами Дмитровського, рятувальники залучили до роботи фахівців, які допомагають спрогнозувати можливе сходження верхівки сміттєзвалища.

Він також поінформував, що  рятувальники вже "пройшли всі можливі варіанти шляхів пересування людини, про які говорили нам свідки, які бачили його востаннє".

Загалом від початку проведення робіт на звалищі пересипано 48 657 куб. м сміття. Обстежено площу близько 12 тис. 72 кв.м. Для укріплення дамби викладено 4544 мішки з піском.

Нагадаємо, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі під час гасіння пожежі стався зсув сміття. Під завалами опинилися троє працівників ДСНС. Наразі їхні тіла знайдено. Проте пошукові роботи на сміттєзвалищі тривають, оскільки під завалом може бути працівник ЛКП «Збиранка», зв'язку з яким немає з часу зсуву.

Фото: прес-служба ДСНС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-