У Харкові півтисячі ультрас вийшли на вулицю на підтримку

У Харкові півтисячі ультрас вийшли на вулицю на підтримку "Металіста"

Укрінформ
Вечірня акція у підтримку ФК "Металіст" відбулася в Харкові за участю півтисячі фанатів команди.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Півтисячі фанатів з національними прапорами, символікою "Металіста" і гаслами "Влада не дай знищити Металіст" і "Ярославський, врятуй Метал" пройшли увечері центром міста на майданчик біля театру опери та балету. Прямо на сходах театру зі словами підтримки виступили знамениті гравці, серед них - Андрій Березовчук, Олександр Горяїнов та інші. Тут же встановлено екран, на якому транслювали кращі ігри команди. Через годину, у фіналі акції, фани запалили фаєри.

Що стосується суті справи, то, як прозвучало в ході акції, наприкінці квітня стало відомо, що "Металіст" не зміг пройти ліцензування в Комітеті атестації Федерації футболу України. Таке рішення ФФУ пов'язано з заборгованостями із зарплати перед футболістами та персоналом. Фінансові проблеми в клубі почалися взимку 2014-го року, коли власник клубу Сергій Курченко залишив країну. Таким чином, наступного сезону "Металіст" не виступатиме в українській Прем'єр-лізі.

Порядок під час акції забезпечили наряди поліцейських. Інцидентів немає.

Як стало відомо, організатори акції, заздалегідь оголосивши в мережі про її проведення, закликали фанатів "Металіста" не скандувати політичні гасла і відомі серед ультрас кричалки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-