Петиція про відставку Садового вже на третій день набрала потрібні голоси

Петиція про відставку Садового вже на третій день набрала потрібні голоси

Укрінформ
Петиція про відставку міського голови Львова Андрія Садового, зареєстрована на сайті Львівської міської ради Василем Молдаваном,  вже на третій день набрала необхідну кількість голосів.

«Станом на 3 червня петицію підписали 1010 осіб з 1000 необхідних», - зазначається на сторінці «Петиції олайн».

Петиція була зареєстрована 1 червня - після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі.

У тексті петиції зазначається:  «За службову халатність, корупцію в мерії та саботування спорудження сміттєпереробного заводу на місці Грибовицького Сміттєзвалища, що призвело до екологічного лиха та низки трагічних подій довкола цієї катастрофи - позбавити міського голову міста Львова - А. І. Садового повноважень очільника міста та визнати роботу виконавчих органів ЛМР незадовільною. Факти, за які передбачена кримінальна відповідальність подати на розгляд компетентних органів».

До речі,  до Львівської міськради зареєстрували в один день дві електронні петиції   про відставку Андрія Садового з посади мера Львова. Друга набрала більше 190 голосів.

Нагадаємо,  що програма Єдина система місцевих петицій створена в рамках програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською Конфедерацією та виконується Фондом Східна Європа, Фондом InnovaBridge у партнерстві з Державним агентством з питань електронного врядування.  За умовами проекту для  голосування  петиції відводиться 60 днів. За цей час треба набрати 1000 голосів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-