У Станиці відновило мовлення радіо

У Станиці відновило мовлення радіо "Пульс"

Укрінформ
У Міністерстві інформаційної політики повідомляють про включення ще одного радіопередавача у Луганській області - відновлення мовлення радіо "Пульс".

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

"30 травня 2016 року в Луганській області введено в дію радіомовний FM-передавач на частоті 89,3 МГц для мовлення радіо "Пульс" в населеному пункті Станиці Луганській, що дало змогу розширити мовлення українських радіопрограм на цій території", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що передавальну техніку встановлено на виконання рішення Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України.

Голова Комісії, заступник Міністра інформаційної політики України Тетяна Попова наголосила на збільшенні території покриття українських мовників: "МІП України спільно з Концерном РРТ вживають всі необхідні заходи для збільшення географії покриття українських теле- і радіомовників. Після встановлення необхідного обладнання, жителі селища міського типу Станиця Луганська отримуватимуть достовірну інформацію про події та слухатимуть радіопрограми відомих журналістів".

Як повідомлялося, загалом для відновлення українського мовлення, в зонах де є "білі плями", встановлено більше 50 радіо- та телепередавачів, наданих країнами-партнерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-